Folklorni Festivali Evropa 2020

196 zemalja - 1 organizacija folklor festivala

Putovanje počinje sada!Festivali folklora

Vidi sve | Kategorije - Stranice:
 • Festival folklora Pariz

  paris.jpg

  01. – 04. 05. 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom grada Pariz I turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Parizu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice I granice broja ucesnika

 • Festival folklora Venecija

  venice.jpg

  29. 05 . – 01. 06. 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom Venecija i turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Veneciji. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Krakov

  krakow.jpg

  19. – 22. JUN 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom grada Krakov I turistickom organizacijom organizuje Medjunarodni festival u Krakovu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice I granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Rim

  roma.jpg

  26. JUN – 30 JUN. 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom grada Rima I turistickom organizacijom organizuju medjunarodni festival u Rimu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Barselona

  barsa.jpg

  01. – 06. JUL 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnom asocijacijom, opstinama gradova Barselone, Blanes, Lloret de Mar, i turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Barseloni. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice i granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Prag

  prague.jpg

  10 – 13. 07. 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom grada Praga I turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Pragu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice I granice

 • Festival folklora Solun

  thessaloniki.jpg

  17. - 22. JUL 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinama grada Soluna I turistickom organizacijom organizuju medjunarodni festival u Solunu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Istanbul

  Festival folklora u Istanbulu

  24. – 27. 07. 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom Besiktas (Istanbul), i turistickom organizacijom organizuje Medjunarodni festivalu Istanbulu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Rimini

  rimini.jpg

  01. - 06. AVGUST   2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom grada Rimini I turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Rimini. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Atina

  athenspg.jpg

  14. – 18. 08. 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinama grada Atine I turistickom organizacijom organizuje medjunarodni festival u Atini. Sve folklore grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Bratislava

  bratislavapg.jpg

  21. – 24 . 08. 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom Bratislava I turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Bratislavi. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Kosta Brava

  costa-bravapg.jpg

  25. - 30. SEPTEMBAR 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa opstinama grada Lloret de Mar ,i turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Lloret de Maru. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice i granice broja ucesnika.

Vidi sve | Kategorije - Stranice:

Foto galerija sa folklornih festivala

Moonlight Events Organization je u prilici da vam predstavi neke od najlepsih fotografija sa medjunarodnih festivala folklora u Evropi.

Organizujemo festivale folklora, festivale modernog plesa, horske festivale, kao i druge manifestacije u 196 zemalja.

Nas moto "196 zemalja - 1 organizacija folklor festivala" znaci da svaki ucesnik sa nama moze proputovati Evropu i uživati u besprekornoj organizaciji putovanja i boravka.

Prijavite se za ucesce na bilo kojoj manifestaciji u nasoj organizaciji i uverite se u profesionalnost i kvalitet nase organizacije.

Video zapisi sa festivala folklora

U zelji da vam priblizimo atmosferu sa nekih od medjunarodnih festivala folklora koje smo uspesno organizovali i sproveli, postavili smo nekoliko video zapisa koje mozete pogledati na stranici VIDEO.

Susret razlicitih kultura, raskosni splet tradicionalnih igara, horskih nastupa i modernog plesa, sigurno vas nece ostaviti ravnodusnim.

Moonlight Events Organization vas poziva da se prijavite za ucesce na nasim festivalima folklora, koje organizujemo i u 2020. godini tradicionalno kao i prethodnih godina.

Vrhunska organizacija, upoznavanje drugih kultura iz svih krajeva sveta, kao i upoznavanje zanmenitosti gradova u kojima se festival folklora odzava, nezaboravna su iskustva.

Društvene mreže

 

Folklore festivals on Youtube - Videos from folklore festivals Facebook page of Moonlight Events Organizations - International folklore festivals Folklore festivals organization on Google+ - Moonlight Events Organization Follow folklore festivals organization on Instagram Tweet about international folklore organization in 196 countries