Folklorni Festivali Evropa 2019

196 zemalja - 1 organizacija folklor festivala

Putovanje počinje sada!Festivali folklora

Vidi sve | Kategorije - Stranice:
 • Festival folklora Barselona

  barsa.jpg

  Nasa organizacija Moonlight Events Organization tradicionalno svake godine organizuje medjunarodni folklorni festival u Barseloni, horske festivale kao i festivale modernog plesa. Folklorni festival u Barseloni koji organizuje nasa organizacija je najveci folklorni festival revijalnog tipa u Spaniji. Svake godine ucestvuje veliki broj folklornih grupa, iz svih zemalja sveta, horovi, kao I grupe modernog plesa koje otvaraju nas festival cine ga lepsim i zabavnijim...

 • Festival folklora Beograd

  bgd.jpg

  U Beogradu se tokom godine odvijaju mnoga desavanja poput festiavala folklora, horskih festivala, festivala modernog plesa i raznih koncerata. Nasa organizacija Moonlight Events Organization organizuje mnogobrojne folklorne i horske festivale kao i festivale modernog plesa u Beogradu.

 • Festival folklora Budimpešta

  budapest.jpg

  Moonlight Events Organization organizuje festival folklora u Budimpešti, kao i mnogobrojne dogadjaje kao sto su folklorni festivali, festivali modernog plesa i horski festivali. Grupe modernog plesa koje otvaraju nas festival cine ga jos upecatljivijim...

 • Festival folklora Istanbul

  Festival folklora u Istanbulu

  U Istanbulu postoje mnoga desavanja poput festivala folklora, horskih festivala i festivala modernog plesa. Organizacija Moonlight Events Organization u saradnji sa opstinom Besiktas organizuje mnogobrojne folklorne festival tradicionalno svake godine na kojima ucestvuju mnogobrojne grupe iz raznih zemalja sveta...

 • Festival folklora Krakov

  krakow.jpg

  Nasa organizacija Moonlight Events Organization organizuje i u Krakovu mnoge manifestacije folklornog plesa, horskih festivala i festivala modernog plesa. Grupe modernog plesa koje otvaraju nas festival cine ga jos zanimljivijim.

 • Festival folklora Pariz

  paris.jpg

  Moonlight Events Organization organizuje mnogobrojne folklorne festivale, horske festivale i festivale modernog plesa. Medju njima je i folklorni festival u Parizu. Pariz spada u najznacajnije svetske gradove, prepun je znamenitosti i turistickih atrakcija. Poznat je po nazivima grad svetlosti, ljubavi, mode i umetnosti. Na nasem folklornom festival u Parizu svake godine tradicionalno ucestvuju mnogobrojne folklorne grupe, horovi, kao I grupe modernog plesa iz raznih zemalja sveta.

 • Festival folklora Prag

  prague.jpg

  Pozivamo sve folklorne grupe na učešće na festivalu folklora u Pragu, glavnom gradu Češke i jednom od najlepših gradova Evrope. Prag je prepun kulturnih, arhitektonskih i istorijskih atrakcija. Na nasem festival folklore, koji odrzavamo dugi niz godina tradicionalno svake godine u Julu, ucestvuju folklorne grupe, horovi I grupe modernog plesa iz svih krajeva sveta.

 • Festival folklora Rim

  roma.jpg

  Rim ili vecni grad kako ga jos nazivaju je prestonica Italije. Rim je centar bogate anticke kulture. Moonlights Events organizuje folklorni festival u Rimu koji se tradicionalno odrzava vec dugi niz godina u ovom gradu. Na nasem folklornom festival u Rimu ucestvuju mnogobrojne folklorne grupe, horovi I grupe modernog plesa iz raznih zemalja sveta.

 • Festival folklora Rimini

  rimini.jpg

  Folklorni festival u Riminiju, u organizaciji Moonlight Events, moze biti i nacin da upoznate znamenitosti ovog primorskog grada u Italiji. Grad je poznat po dugim pescanim plazama, restoranima, klubovima, barovima, kao i istorijskim spomenicima.

  Nasa organizacija tradicionalno vec dugi niz godina odrzava u Riminiju medjunarodni festival folklore, na kojima ucestvuje svake godine veliki broj folklornih grupa, horova I grupa modernog plesa iz svih zemalja sveta.

 • Festival folklora Solun

  thessaloniki.jpg

  Festival folklora u Solunu je, pored solunskih znamenitosti i simbola Soluna, Bele kule, jedan od međunarodnih događaja koji privlači sve više pažnje. Moonlight Events, organizacijom folklornog festivala u Solunu, povezuje folklorne grupe iz celog sveta. Grupe modernog plesa cine festival jos lepsim i zabavnijim.

 • Festival folklora Venecija

  venice.jpg

  Moonlight Events Organization organizuje festival folklora u Veneciji. Venecija je jedinstven grad na svetu, isprepletan malim ulicama, kanalima i uvek prepun turista sa svih strana sveta. Na nasem folklornom festival u Veneciji, svake godine ucestvuje veliki broj folklornih grupa, horova I grupa modernog plesa sa svih kontinenata. Grupe modernog plesa koje otvaraju nas festival cine ga jos glamuroznijim...

Vidi sve | Kategorije - Stranice:

Foto galerija sa folklornih festivala

Moonlight Events Organization je u prilici da vam predstavi neke od najlepsih fotografija sa medjunarodnih festivala folklora u Evropi.

Organizujemo festivale folklora, festivale modernog plesa, horske festivale, kao i druge manifestacije u 196 zemalja.

Nas moto "196 zemalja - 1 organizacija folklor festivala" znaci da svaki ucesnik sa nama moze proputovati Evropu i uživati u besprekornoj organizaciji putovanja i boravka.

Prijavite se za ucesce na bilo kojoj manifestaciji u nasoj organizaciji i uverite se u profesionalnost i kvalitet nase organizacije.

Video zapisi sa festivala folklora

U zelji da vam priblizimo atmosferu sa nekih od medjunarodnih festivala folklora koje smo uspesno organizovali i sproveli, postavili smo nekoliko video zapisa koje mozete pogledati na stranici VIDEO.

Susret razlicitih kultura, raskosni splet tradicionalnih igara, horskih nastupa i modernog plesa, sigurno vas nece ostaviti ravnodusnim.

Moonlight Events Organization vas poziva da se prijavite za ucesce na nasim festivalima folklora, koje organizujemo i u 2019. godini tradicionalno kao i prethodnih godina.

Vrhunska organizacija, upoznavanje drugih kultura iz svih krajeva sveta, kao i upoznavanje zanmenitosti gradova u kojima se festival folklora odzava, nezaboravna su iskustva.

Društvene mreže