Folklorni Festivali Evropa 2023

196 zemalja - 1 organizacija folklor festivala

Putovanje počinje sada!Festivali folklora

Vidi sve | Kategorije - Stranice:
 • Festival folklora Bratislava

  bratislavapg.jpg

  10. – 13 . 02. 2023.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom Bratislava I turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Bratislavi. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Sofia

  sofia.jpg

  01. 03 . – 04. 03. 2023.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom Sofia i turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Sofiji. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Venecija

  venice.jpg

  12. 04 . – 15. 04. 2023.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom Venecija i turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Veneciji. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Krakov

  krakow.jpg

  01. – 04. Maj 2023.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom grada Krakov I turistickom organizacijom organizuje Medjunarodni festival u Krakovu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice I granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Budimpešta

  budapest.jpg

  25. – 28. Maj 2023.

  Moonlight Events Organization organizuje festival folklora u Budimpešti, kao i mnogobrojne dogadjaje kao sto su folklorni festivali, festivali modernog plesa i horski festivali. Grupe modernog plesa koje otvaraju nas festival cine ga jos upecatljivijim...

 • Festival folklora Pariz

  paris.jpg

  26. – 29. 06. 2023.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom grada Pariz I turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Parizu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice I granice broja ucesnika

 • Festival folklora Barselona

  barsa.jpg

  01. – 06. JUL 2023.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnom asocijacijom, opstinama gradova Barselone, Blanes, Lloret de Mar, i turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Barseloni. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice i granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Prag

  prague.jpg

  10 – 13. 07. 2023.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom grada Praga I turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Pragu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice.

 • Festival folklora Solun

  thessaloniki.jpg

  16. - 21. JUL 2023.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinama grada Soluna I turistickom organizacijom organizuju medjunarodni festival u Solunu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Rim

  roma.jpg

  26. – 30. 07. 2023.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom grada Rima I turistickom organizacijom organizuju medjunarodni festival u Rimu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Rimini

  rimini.jpg

  01. - 06. AVGUST 2023.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom grada Rimini i turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Rimini. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Istanbul

  Festival folklora u Istanbulu

  21. – 24. 08. 2023.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom Besiktas (Istanbul), i turistickom organizacijom organizuje Medjunarodni festivalu Istanbulu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Beograd

  bgd.jpg

  27. – 30. 12. 2023.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom grada Beograd i turistickom organizacijom organizuje Medjunarodni festival u Beogradu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

Vidi sve | Kategorije - Stranice:

Foto galerija sa folklornih festivala

Moonlight Events Organization je u prilici da vam predstavi neke od najlepsih fotografija sa medjunarodnih festivala folklora u Evropi.

Organizujemo festivale folklora, festivale modernog plesa, horske festivale, kao i druge manifestacije u 196 zemalja.

Nas moto "196 zemalja - 1 organizacija folklor festivala" znaci da svaki ucesnik sa nama moze proputovati Evropu i uživati u besprekornoj organizaciji putovanja i boravka.

Prijavite se za ucesce na bilo kojoj manifestaciji u nasoj organizaciji i uverite se u profesionalnost i kvalitet nase organizacije.

Video zapisi sa festivala folklora

U zelji da vam priblizimo atmosferu sa nekih od medjunarodnih festivala folklora koje smo uspesno organizovali i sproveli, postavili smo nekoliko video zapisa koje mozete pogledati na stranici VIDEO.

Susret razlicitih kultura, raskosni splet tradicionalnih igara, horskih nastupa i modernog plesa, sigurno vas nece ostaviti ravnodusnim.

Moonlight Events Organization vas poziva da se prijavite za ucesce na nasim festivalima folklora, koje organizujemo i u 2023. godini tradicionalno kao i prethodnih godina.

Vrhunska organizacija, upoznavanje drugih kultura iz svih krajeva sveta, kao i upoznavanje zanmenitosti gradova u kojima se festival folklora odzava, nezaboravna su iskustva.

Društvene mreže

 

Folklore festivals on Youtube - Videos from folklore festivals Facebook page of Moonlight Events Organizations - International folklore festivals Folklore festivals organization on Google+ - Moonlight Events Organization Follow folklore festivals organization on Instagram Tweet about international folklore organization in 196 countries