Početna|Folklorni festivali » Jul

Festival folklora Barselona

Folklor festival u Barseloni - Organizacija Moonlight Events

Španija

Spanija je juznoevropska zemlja, izlazi na Sredozemno more i Atlanski okean. To je zemlja bogatog istorijskog i kulturnog nasledja i veoma posecena turisticka destinacija. Spada u zemlje koje imaju najlepse plaze sveta i cuvena je po svojim letovalistima. Takodje poznata je kao zemlja koja organizuje najspektakularnije festivale kao sto su trke sa bikovima, festival vatre i mnogobrojni festivali plesa i folklora.

Barselona

Barselona se nalazi na obalama Mediterana i jedan je od glavnih evropskih ekomskih centara. To je grad umetnosti, specificne arhitekture i uzivanja. U Barseloni je ziveo i stvarao poznati arhitekta Antoni Gaudi i njegova dela privlace tursite iz celog sveta. Najpoznatija dela koja grase ovaj grad su Sagrada Familia, Park Guelj. A tu su i ostale znamnitosti kao sto su: Palata Katalonske muzike, Katedrala Svetog Krsta, Trijumfalna kapija i za sve ljubitelje sporta stadion Kamp Nou. Tradicionalni spanski ples je Flamenko a pored toga u Barseloni se tokom godine odvijaju mnogi dogadjaji poput folklornih i horskih festivala i festivala modernog plesa.

Festival folklora u Barseloni

Nasa organizacija Moonlight Events Organization organizuje mnogobrojne folklorne festivale, horske festivale kao i festivale modernog plesa. Grupe modernog plesa koje otvaraju nas festival lepsim i zabavnijim.

Festival ce se odrzati od 05-10.07.2019. godine. Pozivamo sve folklorne grupe I horove da se prijave. Za sve dodatne informacije pogledajte nas program i kontaktirajte nas.

 

http://moonlightevents.org/sr/