Jul

Folklorni festivali » Jul

Vidi sve | Kategorije - Stranice:
 • Festival folklora Barselona

  barsa.jpg

  01. – 06. JUL 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnom asocijacijom, opstinama gradova Barselone, Blanes, Lloret de Mar, i turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Barseloni. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice i granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Prag

  prague.jpg

  10 – 13. 07. 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom grada Praga I turistickom organizacijom organizuju Medjunarodni festival u Pragu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice I granice

 • Festival folklora Solun

  thessaloniki.jpg

  17. - 22. JUL 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinama grada Soluna I turistickom organizacijom organizuju medjunarodni festival u Solunu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

 • Festival folklora Istanbul

  Festival folklora u Istanbulu

  24. – 27. 07. 2020.

  Moonlight Events u saradnji sa lokalnim ansamblom, lokalnim udruzenjem, opstinom Besiktas (Istanbul), i turistickom organizacijom organizuje Medjunarodni festivalu Istanbulu. Sve folklorne grupe mogu slobodno da se prijave za festival bez starosne granice ili granice broja ucesnika.

Vidi sve | Kategorije - Stranice: