Φολκλόρ Φεστιβάλ Ευρώπη 2019

196 χώρες - 1 οργάνωση φολκλόρ φεστιβάλ

Το ταξίδι ξεκινάει τώρα!Λαογραφικά φεστιβάλ

Vidi sve | Kategorije - Stranice:
 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στη Βαρκελώνη

  barsa.jpg

  Η οργάνωσή μας Moonlight Events Organization παραδοσιακά κάθε χρόνο διοργανώνει ένα διεθνές φολκλόρ φεστιβάλ στη Βαρκελώνη, χορωδιακά φεστιβάλ καθώς και φεστιβάλ του σύγχρονου χορού. Το φολκλόρ φεστιβάλ στη Βαρκελώνη που διοργανώνει η οργάνωση μας είναι το μεγαλύτερο φολκλόρ φεστιβάλ του αναθεωρημένου τύπου στην Ισπανία...

 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στη Βενετία

  venice.jpg

  Moonlight Events Organization διοργανώνει φολκλόρφεστιβάλ στη Βενετία. Η Βενετία είναι μια μοναδική πόλη στον κόσμο, συνυφασμένη με μικρούς δρόμους, κανάλια και πάντα γεμάτους με τουρίστες από όλο τον κόσμο. Στο φολκλόρ φεστιβάλ μας στη Βενετία, κάθε χρόνο συμμετέχουν μεγάλος αριθμός λαϊκών ομάδων, χορωδιών και ομάδων σύγχρονου χορού από όλες τις ηπείρους...

 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στη Βουδαπέστη

  budapest.jpg

  Moonlight Events Organization διοργανώνειφολκλόρφεστιβάλστηΒουδαπέστη, καθώςκαιπολυάριθμεςεκδηλώσειςόπωςφολκλόρφεστιβάλ, φεστιβάλσύγχρονουχορούκαιφεστιβάλχορωδιών. Οι ομάδες σύγχρονου χορού που ανοίγουν το φεστιβάλ μας κάνουν ακόμα πιο συναρπαστικό...

 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη

  thessaloniki.jpg

  Το φολκλόρ φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται δίπλα στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης και το σύμβολο της Θεσσαλονίκης, Λευκός Πύργος, ένα από τα διεθνή γεγονότα που προσελκύει περισσότερη προσοχή. Moonlight Events, η οργάνωση του φολκλόρ φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, συνδέει ομάδες λαϊκής τέχνης από όλο τον κόσμο. Οι ομάδες σύγχρονου χορού κάνουν το φεστιβάλ ακόμα πιο όμορφο και πιο διασκεδαστικό.

 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στη Κρακοβία

  krakow.jpg

  Η οργανώσή μας Moonlight Events Organization διοργανώνει και στην Κρακοβία πολλές εκδηλώσεις λαογραφικού χορού και φεστιβάλ σύγχρονου χορού. Οι ομάδες σύγχρονου χορού που ανοίγουν το φεστιβάλ μας το καθιστούν ακόμα πιο ενδιαφέρον.

 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στη Ρώμη

  roma.jpg

  Η Ρώμη ή η αιώνια πόλη, όπως αποκαλούν, είναι η πρωτεύουσα της Ιταλίας. Η Ρώμη είναι το κέντρο του πλούσιου αρχαίου πολιτισμού. Moonlights Events Organization διοργανώνει φολκλόρ φεστιβάλ στη Ρώμη, η οποία πραγματοποιείται παραδοσιακά εδώ και πολλά χρόνια σε αυτή την πόλη. Στο φολκλόρ φεστιβάλ μας στη Ρώμη συμμετέχουν πολυάριθμες λαογραφικές ομάδες, χορωδίες και ομάδες σύγχρονου χορού από όλο τον κόσμο.

 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στην Κωνσταντινούπολη

  Festival folklora u Istanbulu

  Στην Κωνσταντινούπολη υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις όπως φολκλόρ φεστιβάλ, χορωδιακά φεστιβάλ και φεστιβάλ σύγχρονου χορού. Η οργάνωση Moonlight Events Organizationσε συνεργασία με τον δήμο της Μπεσίκτας παραδοσιακά κάθε χρόνο διοργανώνει πολλά φολκλόρ φεστιβάλ στα οποία συμμετέχουν πολυάριθμες ομάδες από διάφορες χώρες του κόσμου.

 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στο Βελιγράδι

  bgd.jpg

  Στο Βελιγράδι, κατά τη διάρκεια του έτους, υπάρχουν πολλά γεγονότα όπως φολκλόρ φεστιβάλ, χορωδιακά φεστιβάλ, φεστιβάλ του σύγχρονου χορού και διάφορες συναυλίες. Η οργάνωσή μας Moonlight Events Organization διοργανώνει πολυάριθμα φολκλόρ φεστιβάλ και χορωδιακά φεστιβάλ καθώς και φεστιβάλ σύγχρονου χορού στο Βελιγράδι.

 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στο Ρίμινι

  rimini.jpg

  Το φολκλόρ φεστιβάλστο Ρίμινι, που διοργανώνεται από το Moonlight Events, μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος να γνωρίσετε τα αξιοθέατα αυτής της παραλιακής πόλης στην Ιταλία. Η πόλη είναι διάσημη για τις μεγάλες αμμώδεις παραλίες, εστιατόρια, κλαμπ, μπαρ, καθώς και ιστορικά μνημεία. Η οργάνωσή μας παραδοσιακά για πολλά χρόνια πραγματοποιήθηκε διεθνές φολκλόρ φεστιβάλ στο Ρίμινι, όπου κάθε χρόνο συμμετέχουν μεγάλος αριθμός λαϊκών ομάδων, χορωδιών και ομάδων σύγχρονου χορού από όλο τον κόσμο.

 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στον Παρίσι

  paris.jpg

  Moonlight Events Organization διοργανώνειπολυάριθμαφολκλόρφεστιβάλ, χορωδιακάφεστιβάλκαιφεστιβάλσύγχρονουχορού. Επίσης, υπάρχει και το φολκλόρ φεστιβάλ στο Παρίσι. Το Παρίσι είναι μία από τις σημαντικότερες πόλεις του κόσμου, είναι γεμάτο αξιοθέατα και τουριστικά αξιοθέατα. Είναι γνωστό με την ονομασία της πόλης του φωτός, της αγάπης, της μόδας και της τέχνης. Στο φολκλόρ φεστιβάλ μας στο Παρίσι κάθε χρόνο παραδοσιακά συμμετέχουν πολλέςλαϊκές ομάδες, χορωδίες, καθώς και ομάδες σύγχρονου χορού από όλο τον κόσμο.

 • Διεθνές Φολκόρ Φεστιβάλ στην Πράγα

  prague.jpg

  Καλούμε όλες τις ομάδες λαϊκής τέχνης να συμμετάσχουν στο φολκλόρ φεστιβάλ της Πράγας, την πρωτεύουσα της Τσεχίας και μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης. Η Πράγα είναι γεμάτη από πολιτιστικά, αρχιτεκτονικά και ιστορικά αξιοθέατα. Παραδοσιακά κάθε χρόνο τον Ιούλιο στο φολκλόρ φεστιβάλ μας, το οποίο φιλοξενήσαμε εδώ και πολλά χρόνια, συμμετέχουν λαϊκές ομάδες, χορωδίες και ομάδες σύγχρονου χορού από όλο τον κόσμο.

Vidi sve | Kategorije - Stranice:

Φωτογραφιές από φολκλόρ φεστιβάλ

MoonlightEventsOrganization είναι σε θέση να παρουσιάσει μερικές από τις πιο όμορφες φωτγραφιές από τα διεθνή φολκλόρ φεστιβάλ στην Ευρώπη.

Διοργανώνουμε φολκλόρ φεστιβάλ, φεστιβάλ σύγχρονου χορού, χορωδιακά φεστιβάλ, καθώς και άλλες εκδηλώσεις σε 196 χώρες.

Το σύνθημά μας "196 χώρες - 1 οργάνωση φολκλόρ φεστιβάλ" σήμαινει ότι κάθε συμμετέχνω μαζί μας μπορεί να ταξιδέψει στην Ευρώπη και να απολαύσει την άψογη οργάνωση ταξιδιών και διαμονής.

Υποβάλετε αίτηση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδήλωση στην οργάνωση μας και βεβαιωθείτε για τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της οργανώσης μας.

Βίντεο από φολκλόρ φεστιβάλ

Γιανασαςφέρειπιοκοντάστηνατμόσφαιραμερικώναπόταδιεθνήφολκλόρφεστιβάλπουοργανώσαμεκαιυλοποιήσαμεμεεπιτυχία, δημιουργήσαμεαρκετάβίντεοπουμπορούνναπροβληθούνστησελίδαVIDEO.

Μια συνάντηση διαφορετικών πολιτισμών, ένα υπέροχο σύνολο παραδοσιακών παιχνιδιών, χορωδιακών παραστάσεων και σύγχρονου χορού, σίγουρα δεν θα σας αφήσει αδιάφορη.

MoonlightEventsOrganization σας προσκαλεί να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στα φολκλόρ φεστιβάλ, τα οποία διοργανώνουμε το 2019 τόσο παραδοσιακά όσο και προηγούμενα χρόνια.

Η έναρξη της οργάνωσης, η συνειδητοποιήση άλλων πολιτισμών και η περιοχή του κόσμου, καθώς και να γνωρίσετε το ενδιαφέρον των πόλεων στις οποίες ανταποκρίνεται το φολκλόρ φεστιβάλ, είναι αξέχαστες εμπειρίες.

Κοινωνικά δίκτυα