Φολκλόρ Φεστιβάλ Ευρώπη 2022

196 χώρες - 1 οργάνωση φολκλόρ φεστιβάλ

Το ταξίδι ξεκινάει τώρα!Λαογραφικά φεστιβάλ

Vidi sve | Kategorije - Stranice:
 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στη Βαρκελώνη

  barsa.jpg

  01 - 06.07.2022.

  MoonlightEvents με συνεργασία με τα τοπικά ανσάμπλ, τους τοπικούς συλλόγους, με το Δήμο της πόλης Βαρκελώνη, και με τις τουριστικές οργανώσεις, οργανώνει το διεθνές φεστιβάλ στην Βαρκελώνη. Όλα τα φολκλορικά συγκροτήματα είναι ελεύθερα να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, χωρίς όριο ηλικίας ή όριο συμμετεχόντων.

 • Διεθνές Φολκόρ Φεστιβάλ στην Πράγα

  prague.jpg

  08 – 11.07. 2022.

  Moonlight Events με συνεργασία με τα τοπικά ανσάμπλ, τους τοπικούς συλλόγους, με το Δήμο της πόλης Πράγα, και με τις τουριστικές οργανώσεις, οργανώνει το διεθνές φεστιβάλ στην Πράγα. Όλα τα φολκλορικά συγκροτήματα είναι ελεύθερα να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, χωρίς όριο ηλικίας ή όριο συμμετεχόντων.

 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στο Βελιγράδι

  bgd.jpg

  28 – 31. Ιούλιος 2022.

  Moonlight Events Organization σε συνεργασία με τα τοπικά ανσάμπλ τους τοπικούς συλλόγους, με το Δήμο της πόλης, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ και με της τουριστικές οργανώσεις, οργανώνει το διεθνές φεστιβάλ στην ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ .Όλα τα φολκλορικά συγκροτήματα είναι ελεύθερα να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής χωρίς όριο ηλικίας ή όριο συμμετεχόντων

   

 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στο Ρίμινι

  rimini.jpg

  03 - 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022.

  MoonlightEvents με συνεργασία με τα τοπικά ανσάμπλ, τους τοπικούς συλλόγους, με το Δήμο της πόλης Ρίμινι, και με τις τουριστικές οργανώσεις, οργανώνει το διεθνές φεστιβάλ στο Ρίμινι. Όλα τα φολκλορικά συγκροτήματα είναι ελεύθερα να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, χωρίς όριο ηλικίας ή όριο συμμετεχόντων

 • Διεθνές Φολκλόρ Φεστιβάλ στη Ρώμη

  roma.jpg

  12 – 15 Αύγουστος 2022

  MoonlightEvents με συνεργασία με τα τοπικά ανσάμπλ, τους τοπικούς συλλόγους, με το Δήμο της πόλης Ρώμης, και με τις τουριστικές οργανώσεις, οργανώνει το διεθνές φεστιβάλ στη Ρώμη. Όλα τα φολκλορικά συγκροτήματα είναι ελεύθερα να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, χωρίς όριο ηλικίας ή όριο συμμετεχόντων

Vidi sve | Kategorije - Stranice:

Φωτογραφιές από φολκλόρ φεστιβάλ

Φωτογραφιές από φολκλόρ φεστιβάλ

MoonlightEventsOrganization είναι σε θέση να παρουσιάσει μερικές από τις πιο όμορφες φωτγραφιές από τα διεθνή φολκλόρ φεστιβάλ στην Ευρώπη.

Διοργανώνουμε φολκλόρ φεστιβάλ, φεστιβάλ σύγχρονου χορού, χορωδιακά φεστιβάλ, καθώς και άλλες εκδηλώσεις σε 196 χώρες.

Το σύνθημά μας "196 χώρες - 1 οργάνωση φολκλόρ φεστιβάλ" σήμαινει ότι κάθε συμμετέχνω μαζί μας μπορεί να ταξιδέψει στην Ευρώπη και να απολαύσει την άψογη οργάνωση ταξιδιών και διαμονής.

Υποβάλετε αίτηση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδήλωση στην οργάνωση μας και βεβαιωθείτε για τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της οργανώσης μας.

Βίντεο από φολκλόρ φεστιβάλ

Γιανασαςφέρειπιοκοντάστηνατμόσφαιραμερικώναπόταδιεθνήφολκλόρφεστιβάλπουοργανώσαμεκαιυλοποιήσαμεμεεπιτυχία, δημιουργήσαμεαρκετάβίντεοπουμπορούνναπροβληθούνστησελίδαVIDEO.

Μια συνάντηση διαφορετικών πολιτισμών, ένα υπέροχο σύνολο παραδοσιακών παιχνιδιών, χορωδιακών παραστάσεων και σύγχρονου χορού, σίγουρα δεν θα σας αφήσει αδιάφορη.

MoonlightEventsOrganization σας προσκαλεί να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στα φολκλόρ φεστιβάλ, τα οποία διοργανώνουμε το 2022 τόσο παραδοσιακά όσο και προηγούμενα χρόνια.

Η έναρξη της οργάνωσης, η συνειδητοποιήση άλλων πολιτισμών και η περιοχή του κόσμου, καθώς και να γνωρίσετε το ενδιαφέρον των πόλεων στις οποίες ανταποκρίνεται το φολκλόρ φεστιβάλ, είναι αξέχαστες εμπειρίες.

Βίντεο από φολκλόρ φεστιβάλ

Κοινωνικά δίκτυα

 

Folklore festivals on Youtube - Videos from folklore festivals Facebook page of Moonlight Events Organizations - International folklore festivals Folklore festivals organization on Google+ - Moonlight Events Organization Follow folklore festivals organization on Instagram Tweet about international folklore organization in 196 countries