O nama

MOONLIGHT EVENTS ORGANIZATION se bavi organizacijom festivala širom sveta, u saradnji sa opštinama, i lokalnim udruženjima gradova gde već dugi niz godina održavamo naše festivale.

Glavni cilj festivala je da otrkije talente u oblasti plesa, da podrži njihovu kreativnost i da promoviše koreografije u različitim umetničkim formama i načinima izvodjenja. Festival se održava kako bi podstakao akademsku, profesionalnu i kulturnu razmenu izmedju koreografskih grupa.

Festivali, takođe, imaju za cilj da:

- otkriju nova imena i talente u koreografskoj umetnosti - naprave pozitivnu atmosferu i okruženje za komunikaciju na profesionalnom nivou - razmeni repertoar i iskustvo izmedju učesnika festivala

Festivali postoje da ojačaju razumevanje mladih o drugim kulturama, da razvije tolerantan stav mladih prema kulturnim razlikama, da steknu poštovanje etnickih osobenosti i jedinstvenih oblika umetnickih realizacija. Organizatori festivala su tu da uspostave poslovne kontakte sa učesnicima festivala (raspored putovanja I učešća na stranim festivalima), da neguju duh dobrovoljnog učešća na festivalu, ojačaju međunarodne kontakte sa zemljama širom Evrope i sveta, nastave kulturnu razmenu i stvore uslove za realizaciju i održavanje festivala.

Učesnici: Koreografske grupe iz celog sveta (minimalno 5 učesnika a maksimalno nije ograničeno). Plesne grupe različitih stilova, trendova i iz razlicitih koreografskih skola ukljucujuci profesionalne i ameterske koreografske grupe (bez ograničenja na maksimalnom broju plesača), pevacke grupe, solisti, muzicke grupe i koreografske grupe različitog uzrasta (bez starosne granice).