Početna|Folklorni festivali » April

Festival folklora Prag

Folklor festival u Pragu - Organizacija Moonlight Events

Češka

Ceska je drzave koja se nalazi u srednjoj Evropi. Iako se ubraja u jednu od manjih drzava Evrope, turisticki je veoma posecena. Poznata je jos kao ‘’ Zemlja piva i kristala’’. Ceska ima cetiri nacionalna parka i ceska kuhinja je veoma prepoznatljiva. Takodje ova zemlja je veoma poznata po odlicnom nocnom provodu I tokom godine tamo se odvijaju mnogi festivali poput folklornih festivala, horskih festivala I festivala modernog plesa.

Prag

Prag, zlatni grad, je prestonica Ceske i grad koji je prepun kulturnih, arhitektonskih i istorijskih atrakcija. Smatra se jednim od najstarijih, najlepsih i najvecih gradova srednje Evrope i omiljena je turisticka destinacija. Ovde mozete videti turisticke atrakcije kao sto su: Karlov most, Stari grad, Astronomski sat, Jevrejska cetvrt, Narodni muzej i ostalo. Takodje u Pragu se nalazi cuvena banja Karlove Vari. Pored svih ovih znamenitosti u ovom gradu mozete uzivati i u pivu koje je njihovo tradicionalno pice. U Pragu postoje mnoga desavanja kao sto su koncerti, folklorni festivali, horski festivali i festivali modernog plesa.

Festival folklora u Pragu

Nasa organizacija Moonlight Events Organization organizuje mnogobrojne folklorne festivale, festivale modernog plesa i horske festivale. Grupe modernog plesa koje otvaraju nas festival cine ga jos upecatljivijim.

Festival ce se odrzati od 25-28.04.2019. Pozivamo sve folklorne grupe i horove da se prijave. Za sve dodatne informacije pogledajte nas program I kontaktirajte nas.

http://moonlightevents.org/sr/