Αρχικη|Τα λαογραφικά φεστιβάλ » Ιούλιος

Διεθνές Φολκόρ Φεστιβάλ στην Πράγα

Folklor festival u Pragu - Organizacija Moonlight Events

 

Τσεχία

Η Τσεχία είναι κράτος που βρίσκεται στην κεντρική Ευρώπη. Αν και θεωρείται μία από τις μικρότερες ευρωπαϊκές χώρες, επισκέπτεται τουριστικός προορισμός. Είναι επίσης γνωστή ως «Η χώρα της μπύρας και του κρυστάλλου». Η Τσεχία έχει τέσσερα εθνικά πάρκα και η τσεχική κουζίνα είναι πολύ αναγνωρίσιμη. Επίσης, η χώρα αυτή είναι γνωστή για τις εξαιρετικές βραδινές της παραστάσεις και όλο το χρόνο υπάρχουν πολλά φεστιβάλ όπως λαογραφικό φεστιβάλ, χορωδιακά φεστιβάλ και σύγχρονο χορευτικό φεστιβάλ.

Πράγα

Η Πράγα, η χρυσή πόλη, είναι η πρωτεύουσα της Τσεχίας και μια πόλη γεμάτη πολιτιστικά, αρχιτεκτονικά και ιστορικά αξιοθέατα. Θεωρείται μία από τις παλαιότερες, ομορφότερες και μεγαλύτερες πόλεις της Κεντρικής Ευρώπης και αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό. Εδώ μπορείτε να δείτε τουριστικά αξιοθέατα όπως: Γέφυρα του Καρόλου, Παλιά Πόλη, Αστρονομικό Ρολόι, Εβραϊκή συνοικία, Εθνικό Μουσείο και πολλά άλλα. Επίσης, στην Πράγα υπάρχει μια περίφημη ιαματική πηγή Κάρλοβι Βάρι. Εκτός από όλα αυτά τα αξιοθέατα σε αυτή την πόλη, μπορείτε να απολαύσετε την μπύρα που είναι το παραδοσιακό ποτό τους. Υπάρχουν πολλά γεγονότα στην Πράγα, όπως συναυλίες, φεστιβάλ λαογραφίας, χορωδιακά φεστιβάλ και φεστιβάλ σύγχρονου χορού.

Διεθνές Φολκόρ Φεστιβάλ στην Πράγα

Moonlight Events Organization διοργανώνει πολλά φεστιβάλ λαϊκής τέχνης, φεστιβάλ σύγχρονου χορού και χορωδιακά φεστιβάλ. Οι ομάδες σύγχρονου χορού που ανοίγουν το φεστιβάλ κάνουν το Φεστιβάλ ακόμα πιο ικανοποιητικό.

            Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 13 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου του 2018. Καλούμε όλες τις λαϊκές ομάδες και τις χορωδίες να υποβάλουν αίτηση. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε το πρόγραμμά μας και επικοινωνήστε μαζί μας.

 

            http://moonlightevents.org/gr/